Digital markedsføring på Facebook

Facebook er den største og mest anvendte sociale medie-platform i Danmark over 65 procent af den danske befolkninger er på platformen. Facebook er på det internationale plan også meget anvendt, det taler et tydeligt sprog for brugen af Facebook som socialt medie-platform for virksomheder, som også sælger internationalt.

Facebook råder over en bred målgruppe, i forhold til virksomhedernes markedsføring på denne platform. Det vil sige, at for både B2B og B2C virksomheder er der stor relevans og god mulighed for, at nå ud med budskaber til både nuværende, men også potentielle kunder.

Hos SmallBusiness – Er vi specialister indenfor rådgivning af dette medie og vi ved, hvordan du får det optimale ud af din digitale markedsføring på Facebook. 

Har du brug for hjælp til digital markedsføring eller online annoncering på Facebook ?

Annoncering på Facebook

Er du træt af, at brug annoncekroner på trykte medier…..

Hos SmallBusiness er vi eksperter indenfor Facebook online annoncering, vi sørger får du mest muligt, ud af dit annoncebudget. Vi målretter din annoncering, så du slipper for at brug penge på IKKE potentielle kunder. Det handler om at din målgruppe er så snævret og relevant i forhold til dit produkt, som muligt.

Rigtig mange virksomheder er ikke klar over, hvor effektiv annoncering igennem Facebook kan være. Ved at anvende Facebook Annoncering spare du for det første penge på din annoncering fordi du betaler det som hedder en CPM pris. Det betyder du kun betaler for visninger i modsætning til Google AdWords.

Hvordan kan jeg måle det?

Når du annoncer igennem Facebook får du muligheden for løbende at følge med i hvordan din annonce præsterer. Det er selvfølgelig en del af den pakke du køber hos SmallBusiness. Vi holder dig løbende opdateret og sikre annoncen præsterer optimalt.
Når annoncen er slut, modtager du en analyse/rapport over annoncens præstation.