“Jeg regner med at booke Lars til et møde næste gang jeg har brug for hjælp til SoMe”.
Katja Bødker Langballe Jensen

Indehaver, Historier fra hjertet

Instagram

Katja Bødker Langballe Jensen er indehaver af virksomheden Historier fra Hjertet

Instagram strategi virksomheden havde brug for guiding ift. at finde vej i de sociale medier i forbindelse med en blog og instagram konto for Historier Fra Hjertet. Der var behov for, at finde det “rigtige” medier så virksomheden fik allokerede krafterne og energien på den relevante kanal.

SmallBusiness Vi diskuterede brugen af Facebook, Instagram og LinkedIn. Efter mødet havde Katja en helt klar ide om, hvilket socialt medie hun skulle fokusere på, hvorfor og hvordan hun måler effekten af sine opslag.

Katja Bødker Langballe Jensen om SmallBusiness: Lars tog udgangspunkt i mit og mit produkt og gav mig god, hjælpsom og brugbar vejledning til mit videre arbejde med mit firma. Jeg regner med at booke Lars til et møde næste gang jeg har brug for hjælp til SoMe – og til udarbejdelse af noget af det content vi nåede at snakke om under vores møde. Det kunne jeg nemlig mærke at han er god til og han kommer med nogle nye idéer, som jeg ikke selv har tænkt på.