Facebook start og annoncering LinkedIn

Henning Thomsen er indehaver af virksomheden C2elements ApS

Opstart på Facebook til Annoncering på LinkedIn C2elements havde fra starten brug for hjælp til de sociale medier. Igennem en større udvikling havde virksomheden behov for, at skabe nye kanaler til markedsføring. Udfordringer lå blandet andet i, at virksomheder havde markedet udlands. Så det var essentielt, at komme på de sociale medier, men hvilke var spørgsmålet og samtidig hvordan de skulle bruges.

SmallBusiness Vi fik opsæt en virksomhedsside på Facebook og LinkedIn, hvor den primære kanal er Linkedin pga. målgruppen. Hvorfra virksomheden udelukkende kører annoncering til deres målgrupper. Hvilket har fungeret super for C2elements og virksomheden har nu fået muligheden for, at kunne måle på markedsføringskroner, hvilket de ikke kunne før.

Henning Thomsen om SmallBusiness: Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Lars, han arbejder med et let kommunikation og er meget undersøgende og konstruktiv, når han vender tilbage med feedback på vores annonceringer. Vi har kunne mærke, en større interaktion på vores annoncering end før.