Vedligeholdelse af content og strategi (Facebook & Instagram)

home Svendborg, Ringe og Faaborg er en del af den landsdækkende home-kæde. home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen.

Vedligeholdelse af markedsføring på Facebook & Instagram I erkendelse af at home havde en travl hverdag ofte endte med ikke at få vedligeholdt deres digitale markedsføring på Facebook og Instagram. Der var behov for struktur og planlægning, da en stressende arbejdsdag ofte ender ud med, at man glemmer mange løse tråde. Jens Storm kontaktede os og lavede herefter en aftale, som indbefattet alle 3 butikker Svendborg, Ringe og Faaborg.

SmallBusiness Gennem en indledende snak om home´s ønsker og behov har vi fået etableret et samarbejde. Hvor home nu kan være sikre på, at der løbende bliver udviklet og lagt opslag ud på de sociale medier. Hvilket har gjort. at de vedvarende er synlige overfor deres kunder.

Jens Storm om SmallBusiness: Lars er god til at hanke op i os for, at få materiale at arbejde med, men har også selv gode kreative forslag til content og har fået skabt en struktur og strategi for vores markedsføring online.