Facebook start og strategi

Lea Florczak er uddannet sygeplejerske i 2004 og har en Master i sexologi

Brug for rådgivning i forhold til markedsføring I forbindelse med start af virksomhed havde Lea et behov for, at få et større kendskab til Facebook og generelt brugen af det sociale medie. Derudover havde hun behov for en hjemmeside, samt grafisk design og trykte medier. Der var simpelthen hen behov for, at starte fra starten med at opbygge et brand for hende. Det er vigtigt for Lea, at hendes markedsføring udstråler proffesionalisme, faglighed og ordenlighed.

SmallBusiness sammen fandt vi ud af en plan for hvordan Lea´s facebookside skulle styres og hvordan hun mest optimalt fik fuldt udbytte af sin markedsføring. Facebook har for Lea skabt daglig interaktion via hendes facebookside og vækket stor interesse for hendes felt.

Lea Florczak om SmallBusiness: Jeg haft en rigtig god oplevelse af både resultat og af samarbejdet med Lars fra SmallBusiness. Jeg vil klart anbefale andre at bruge Lars til de skal starte virksomhed eller hvis du der allerede er etableret, vil arbejde mere målrettet med markedsføringen.