Havde brug for rådgivning og strategi for brugen af de sociale medier.

Vognmand Kim Vermø A/S er en kran- og transport virksomhed, der hører til på Sydfyn. Virksomheden startede i 1991 og har siden været en stabil leverandør til det sydfynske erhvervsliv.

Nye tiltag
Vognmand Kim Vermø A/S havde i flere år anvendt de traditionelle markedsføringskanaler – telefonbog og annonceopslag i avisen og magasiner. Men pga. manglede måleredskaber var det svært at vurdere for virksomheden, hvad effekten var. Sidste år valgte virksomheden at lave om på deres markedsføringsstrategi og –kanaler med en helt ny hjemmeside og ved at begynde at bruge de sociale medier til markedsføring.

SmallBusiness – Rådgivning og Strategi
SmallBusiness var behjælpelig med en løsning, hvor vi rådgav, udvalgte og opsatte de sociale medier for Vognmand Kim Vermø A/S, som vi fandt mest relevante for netop denne type virksomhed. Vi valgte Facebook, LinkedIn samt en Youtube kanal.

Resultatet var, at på under et år fik virksomhedssiden på Facebook 500 følgere og nu efter et år er virksomheden tæt på 900 følgere. Derudover har virksomheden kunnet måle en øget trafik på deres hjemmeside gennem link henvisninger fra de sociale medier.

Kim Vermø om SmallBusiness: “Vi er utrolig tilfredse med den service og den generelle oplevelse vi har haft med SmallBusiness. Vi har kunne mærke en markant effekt og konkret har det kastet en nominering af sig, hos vores landsorganisation DTL som årets transportvirksomhed, under emnet synlighed gennem sociale medier”.