Jeg lytter og engagerer mig i dine behov og i din forretning.

 Der er ingen standardløsning det hele bliver tilpasset til DIN virksomhed!

Når marketingplanen udarbejdes 

Du får overblik i al arbejde med de sociale medier, opsætningen og vedligeholdelsen.

Du kommer til at tale mere end os

Dit ord er i fokus og vi lytter til dine behov og ønsker.

Mindre er mere

Vi sikre er din digitale tilstedeværelse kun er på de relevante sociale medier.

Mit navn er Lars Ørum Vermø og jeg er indehaveren af SmallBusiness. – digital markedsføring & online annoncering

Jeg har siden 2013 arbejdet med sociale medier og annoncering på disse platforme – Facebook, Instagram og LinkedIn.
Derudover er jeg underviser på EAL i Odense, hvor jeg underviser i annoncering på Facebook.

Jeg har en Pba. i International handel og Markedsføring fra Erhvervsakademi Lillebælt og en erhvervsakademiuddannelse, som Markedsføringsøkonom (AK). Med disse uddannelser er den teoretiske viden på plads i forhold til markedsføring på de sociale medier.

Hos SmallBusiness arbejder vi med disse sociale medier Facebook, Instagram og LinkedIn samt annoncering på disse tre platforme. Du kan læse mere om hvad jeg kan hjælpe dig med her.

Kundekredsen spænder bredt både ift. brancher men også løsninger. Alle har fået tilrettelagt deres sociale medier til deres behov og har opfyldt deres mål og øget synlighed og bedre interaktion med kunderne.