Er din virksomhed på SoMe?

… Så ved du nok også, hvor mange forskellige muligheder de sociale medier har. Netop fordi mulighederne er så mange, kan det være svært at navigere rundt i det og finde ud af, hvilket medie det er DIN virksomhed skal bruge og fokusere på.

Uanset om du skal i gang med de sociale medier, mangler ideer til nyt content eller vil have viden om de forskellige platformes muligheder. Hos SmallBusiness kan vi hjælpe dig, så din tilstedeværelse på de sociale medier bliver udnyttet optimalt – til glæde for dine kunder.

I alderen 16-89 år er danskernes brug af disse medier Facebook, Snapchat, Instagram og LinkedIn fordelt således 67%, 25%, 24% og 24%. Dermed kvalificerer de sociale medier sig til at være et af de vigtigste og mest effektive områder at markedsføre sin virksomhed, brand, produkt eller service på.

En større og større del af danskerne er at finde på dissse medier. De unge mellem 15-29 er stadig den største procentholdergruppe, men de ældre kommer mere og mere med, og åbner dermed konstant nye markeder og målgrupper.

Sociale medier er ikke en døgnflue…

Tiden på de sociale medier vokser og vokser, primært de unge mennesker bruger mere tid her.
For de fleste selvstændige og erhvervsdrivende kan det være en utrolig stor udfordring, at gå fra trykte medier til digital markedsføring og online annoncering.

Hos SmallBusiness ved vi hvor stor en omvæltning det kan være – derfor bruger taler vi altid i et sprog som kan forstås. Det vigtigt er vi er sammen om processen. 

 Vi dedikere os til din virksomhed for, at skabe størst mulig synlighed for dit brand, produkt og service via de sociale medier med en skræddersyet strategi og løsning til din virksomhed.