Er din virksomhed allerede på de sociale medier?

… Så ved du nok også, hvor mange forskellige muligheder de sociale medier har. Netop fordi mulighederne er så mange, kan det være svært at navigere rundt i det og finde ud af, hvilket medie det er DIN virksomhed skal bruge og fokusere på.

Uanset om du skal i gang med de sociale medier, mangler ideer til nyt content eller vil have viden om de forskellige platformes muligheder, så kan SmallBusiness hjælpe, rådgive og vejlede dig. På den måde bliver den tilstedeværelse på de sociale medier udnyttet optimalt – til glæde for dine kunder, som kan finde og interagere med dig.

I alderen 16-89 år er danskernes brug af disse medier Facebook, Snapchat, Instagram og LinkedIn fordelt således 67%, 25%, 24% og 24%. Dermed kvalificerer de sociale medier sig til at være et af de vigtigste og mest effektive områder at markedsføre sin virksomhed, brand, produkt eller service på.

En større og større del af danskerne er at finde på de sociale medier. De unge mellem 15-29 er stadig den største procentholdergruppe, men de ældre kommer mere og mere med, og åbner dermed konstant nye markeder og målgrupper.

Sociale medier er ikke en døgnflue…

Tiden på de sociale medier vokser og vokser, primært de unge mennesker bruger mere tid på de sociale medier. Hvilket gør SoMe til en rigtig tidsrøver for danskerne – For de fleste selvstændige og erhvervsdrivende kan det være en utrolig stor udfordring, at gå fra trykte medier til digital markedsføring og online annoncering.

Hos SmallBusiness ved vi hvor stor en omvæltning det er, men vi ved også at det er fremtiden. De sociale medier er kommet for, at blive.

Det er derfor vi har specialiseret os i hvordan du formår og markedsføre dig mest muligt effektivt og i denne forbindelse, hvordan man får det optimale ud af diverse sociale medier. Vi dedikere os til din virksomhed for, at skabe størst mulig synlighed for dit brand, produkt og service via de sociale medier med en skræddersyet strategi og løsning.