Visuelt indhold til din markedsføring

Har du behov for videoproduktion eller grafisk arbejde kan vi hjælpe hos SmallBusiness. Du har nok hørt, at video er blevet essentielt værktøj i din markedsføring online. Før var vi vant til tekster og billeder, men med video opnår du at få dit budskab ud på en meget mere effektiv måde.

  • 79% af forbrugere vil hellere se en video for at lære om et produkt, end at læse en manual.
  • Virksomheder der bruger video, øger omsætningen 49% hurtigere om året, end virksomheder uden.
  • 90% af brugerne siger, at produktvideoerne er nyttige i beslutningsprocessen.

Det blot nogen af de tal, som taler for brugen af visuelt indhold i din markedsføring. Kigger du selv igennem dit feed på de sociale medier, så ved du også selv at du kigger oftere på annoncerer, opslag og osv. hvor der video som en del af indholdet.

Hos SmallBusiness sørger vi for, at dit visuelle indhold rammer din målgruppe.

Har du brug for hjælp til content? 

Hvorfor skal du bruge penge på visuelt indhold?

Fordi at det visuelle indhold, har gjort sit indtryk på de sociale medier. Hvis vi tager Instagram som et eksempel, denne kanal er kommunikations- og engagementsmæssigt er baseret på billeder. Visuelt indhold er blevet så populært, at 71% af alle marketingbrands bruger visuelle elementer som en del af deres markedsføring på de sociale medier.

Hvis du ønsker, at opnå interaktion med din målgruppe, så har det visuelle en enorm betydning på de sociale medier, da det er med til at tiltrække opmærksomhed og nysgerrighed. 64% af forbrugere er mere tilbøjelig til, at købe et produkt efter de har set en video.

Facebook-opslag med billeder trækker mere end dobbelt så meget interaktion som opslag uden billeder. Ligeledes er visuel content delt mere end 40 gange så ofte som andre former for content på de sociale medier.